ALBIRE PROFESIONALĂ

Albirea dentară este o procedură des utilizată în cabinetele de profil. În esență, albirea este o intervenție la nivelul smalțului și al dentinei, iar efectul ei este zâmbetul mai larg, cu dinți mai albi. Efectul estetic nu este însă singurul scop al albirii. Pacienții nu își doresc doar dinți mai albi, ci și dinți mai sănătoși.

Ce opțiuni ai?

Sub acest aspect al sănătății dintelui, trebuie știut că preparatele de albire dentară se împart în două categorii.

Grupa preparatelor care doar imită albirea reală este alcătuită din substanțe care au în componență pulberi abrazive și/sau acizi. Efectul lor „de albire” se datorează strict mătuirii smalțului dentar. Aici intră o serie întreagă de paste de dinți, dar și diverse soluții de albire care se aplică pe suprafața smalțului. Și care sunt, de facto, echivalentul unor „oje pentru dinți”.

Grupa preparatelor care conțin substanța activă peroxid de carbamidă cuprinde compuși care deschid culoarea dentinei (stratul intern al dintelui) și care schimbă, astfel, culoarea dintelui în întregime, fără daune la nivelul structurii dentare.

Ce preparate de albire dentară folosim?

Noi lucrăm cu cei mai buni producători din acest domeniu: compania Ultradent (SUA). Le recomandăm pacienților noștri cea mai comodă și sigură albire, care poate fi ușor controlată chiar de cel care o aplică la domiciliusistemul Opalescence, deținător a mai multe titluri Dental Advisor (premiul Oscar al produselor stomatologice).

Pacienților care își doresc rezultate pe loc le recomandăm procedura de albire in office, cu preparate de la același producător, dar care au un efect rapid de albire. Durata unei ședințe de albire profesională în cabinet este de 50 de minute.

Suntem atenți să individualizăm orice manoperă, iar albirea dentară nu face excepție de la această regulă.

pretul
ro
1234

pretul
ro
1234