Laser dentar Light Touch primele impresii

Anul acesta am început să utilizez în activitatea mea zilnică la cabinet laserul dentar LiteTouch™ produs de Light Instruments ltd.

LiteTouch™ este un aparat complex, de ultimă generație, cel mai mic Ebium YAG, care include tehnologia unică „Laser in Handpiece”. Datorită acestei tehnologii, laserul LiteTouch™ poate fi manevrat ca o piesă de mână obișnuită.

Acest laser dentar funcționează pe principiul utilizării energiei generate de lumină, la o frecvență de 2.940 nm și poate fi folosit pentru a elimina sau pentru a modifica țesuturile cavității bucale.

Utilizarea laserului LiteTouch™ ne permite aplicarea unui tratament fără freze, fără durere, fără anestezie. Pacienții beneficiază astfel de o experiență stomatologică unică: lipsită de disconfortul fonic produs de freze, lipsită de durere sau cu o reducere semnificativă a acesteia, în condiții de excelentă sterilizare a suprafețelor dentare și având o perioadă post-operatorie sau de vindecare mult redusă.

Acest model de laser poate fi utilizat în toate manoperele realizabile prin medicina dentară modernă, în special în următoarele domenii:

  • parodontologie
  • chirurgie orală și implantologie
  • pedodonție
  • odontoterapie
  • estetică și cosmetică dentară

Utilizarea laserului LiteTouch™ a dus activitatea cabinetului meu la un nivel superior al calității.

Share:

Lasă un răspuns